Adwords Marketing

Nr.1 bij Google

Nadat je website geoptimaliseerd is met content (focus op kwaliteit en vanuit de behoefte van de gebruiker), design en een goede (SEO) structuur kan het toch weken of zelfs maanden duren voordat je website zichtbaar is in de zoekresultaten van Google.

 

Heb je inmiddels een hoge ranking bereikt door het goed toepassen van SEO en goede content dan is het voordeel dat je de ranking niet zo snel weer kwijt raakt. Houdt wel in dat je je website regelmatig moet bijhouden en aanvullen met kwalitatieve content.

SEA via Google Adwords

Wil je sneller resultaat om je diensten of producten onder de ogen van bezoekers te brengen dan is het verstandig om dit via SEA te doen. SEA staat voor Search Engine Advertising en het grote voordeel is dat je onmiddellijk resultaat ziet. Met Adwords Marketing positioneer je je zelf direct hoog in de Google ranking. 

 

In het kort: Je maakt een Google Adwords advertentie. Er wordt bepaald op welke zoektermen de advertentie gevonden moet worden. Er worden allerlei variabelen ingesteld, zoals locatie, tijd, doelgroep en devices om het budget optimaal in te zetten. Onderweg worden deze variabelen gefinetuned om een optimaal rendement te krijgen. 

 

Adwords haalt direct relevante bezoekers naar je landings pagina en dat is wat je wil.

 

 

Adwords Marketing

De landingspagina

De Adwords advertentie linkt naar een landingspagina binnen je website waar de bezoeker product of dienst kan aanschaffen.  

 

Uitermate belangrijk is dat de inhoud van de Adwords advertentie en de landingspagina volledig op elkaar afgestemd zijn en dat de bezoeker direct een actie kan doen op de landingspagina. Hetzij het bestellen van een product of het afnemen of inplannen van een dienst.

Echte Meneer en Adwords

Bij Echte Meneer ontwikkelen we Adwords campagnes die werken. Geen bla bla over allerlei marketing termen, maar we weten de Adwords variabelen zo neer te zetten dat je advertentie een zo hoog mogelijk rendement heeft. Daarnaast meten we het effect van de Adwords variabelen en sturen bij waar nodig.

 

Wil je ook direct meer bezoekers naar je website en je verkopen een boost geven?

Start vandaag en neem contact op met Echte Meneer!

 

 

Vragen over Adwords

Meer omzet en een grotere naamsbekendheid. Omdat je relevante bezoekers naar je pagina haalt die meer betrokken zijn bij hetgeen je aanbiedt en eerder bereid zijn om tot koop over te gaan.

Adwords is een veilingsysteem waarbij je een bieding moet doen om met een bepaald keyword gevonden te worden. Voor elke klik op je advertentie betaal je het bedrag wat je geboden hebt. Afhankelijk van je bieding krijg je een plek in de ranking. Je kunt een maandelijks budget vastzetten. Dit bepaalt de maximale hoeveelheid kliks die je kunt krijgen.

Wij rekenen een maandelijks bedrag voor de werkzaamheden. Deze zijn afhankelijk van de omvang van de campagne. Stuur een mail om een voorstel te ontvangen ...

Adwords zal je webshop direct helpen aan waardevolle bezoekers. Je kunt de bezoekers leiden naar elke pagina die je wilt inzetten. Bijvoorbeeld een specifieke productgroep pagina of een aktie pagina.

Je kunt meerdere landingspagina's laten ontwerpen en ontwikkelen die je elk weer kunt koppelen aan een specifieke Adwords advertentie die je periodiek kunt inzetten.

Zeker! Net gestart als ZZP'er heb je waarschijnlijk nog geen goede ranking en ben je eigenlijk onvindbaar op het web. Met Adwords kun je je voor een relatief klein bedrag positioneren en je naamsbekendheid een boost geven.

Dat is een andere route, maar kan ook interessant zijn voor je. Heb je een veel bezochte Facebook (bedrijfs)pagina met duizenden bezoekers dan is het wijs om een advertentie traject hierop los te laten. Wij zijn niet gebonden aan Adwords en adviseren met uw doel voor ogen.

Wij werken met een halfjaar contract. Bij kortlopende campagnes kan dit aangepast worden. Het contract is maandelijks opzegbaar. Advertenties kunnen altijd gepauzeerd worden en de kosten die Google doorberekent lopen via uw eigen account.

Meer weten over onze diensten?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden en kansen die AdWords voor jouw bedrijf kan bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op!


Heb je een dringende vraag? Bel ons dan op 06-41 43 1331

© Copyright 2017 Echte Meneer - KVK 68680066 - Privacy verklaring