Echte Meneer®

Twitter Facebook Linkedin Hart icon

Copyright © 2023 - Echte Meneer

Online Marketing, Optimalisatie, Plugins

Automation met Zapier [1] – Drie praktische voorbeelden

featured post image

Zapier als brug tussen WordPress en apps

Op zoek naar manieren om je workflows te stroomlijnen en je WordPress-site nog krachtiger te maken? Maak kennis met Zapier – de oplossing voor het automatiseren van taken en het verbinden van je favoriete apps met WordPress.

Zapier fungeert als een brug tussen WordPress en duizenden andere apps, waardoor je repetitieve taken kunt automatiseren zonder enige programmeerkennis. Of je nu automatisch nieuwe WordPress-berichten wilt maken vanuit formulierinzendingen, WooCommerce-bestellingen wilt synchroniseren met je CRM, of je team in Slack wilt waarschuwen wanneer er een nieuwe opmerking wordt geplaatst, Zapier maakt het allemaal mogelijk met zijn intuïtieve interface.

Om te starten met Zapier geef ik je drie praktische voorbeelden. Gemakkelijk om op te zetten voordat je zelf helemaal los gaat op alles wat mogelijk is met Zapier.

1) Post je nieuwe WordPress post op je Facebook pagina

1) Post een nieuwe media Instagram post op je WordPress website

1) Maak van elke nieuwe WordPress post een Google sheets entry

Zapier

Zapier is een ‘must-have’ tool voor marketeers of website eigenaren die serieus online stappen willen zetten. De bedoeling is om in onze blogs meer voorbeelden te publiceren over handige flows in Zapier. Je kunt alvast een kijkje nemen op de site van Zapier. Klik op deze link voor meer over Zapier en automation in combinatie Met WordPress.