home

Blog

chat_bubble_outline

Contact

WordPress websites

WooCommerce webshops

SEO & Zoekmachines

Online Marketing

Google Ads Campagnes

Echte Meneer - Google Ads Campagnes

Focus and Simplicity

1 - Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentie product van Google. Google Ads advertentie vind je bovenin de zoekresultaten. En alles wat bovenaan staat krijgt meer clicks, meer bezoekers en meer potentiële klanten.

2 - Hoe werkt Google Ads?

We ontwikkelen een advertentie campagne voor jouw product of dienst die moet verschijnen bij een bepaalde zoekopdracht. We spitsen de campagne toe op de doelgroep binnen een bepaalde regio. En we vertellen Google hoeveel budget we dagelijks wil besteden aan de campagne. Is het budget op dan verdwijnt de advertentie automatische uit de zoekresultaten. We kunnen de campagnes direct laten aansluiten op bezoekers die jij wilt benaderen. Dat kunnen bijvoorbeeld bezoekers zijn die interesse getoond hebben voor bepaalde producten of diensten. Of bezoekers die producten in het winkelwagentje geplaatst hebben, maar de bestelling niet voltooid hebben.

Pay Per Click

3 - Wat kost een Ads campagne? Waneer Google Ads in zetten?

Er zijn natuurlijk meerdere gegadigden voor de hoogste plekken, dus Google Ads laat zijn adverteerders tegen elkaar opbieden. Voor populaire zoektermen zul je hoger moeten bieden dan voor commercieel minder sterke keywords. Uiteindelijk betaal je voor elke click op je advertentie.
Gebruik Google Ads als je snel bovenin de zoekresultaten wil staan. Als je in een korte tijd bekendheid wil opbouwen. Als de concurrentie hevig is en je nog steeds niet te vinden bent. Als je een kortlopende reclame actie hebt. Maar vooral om de conversie van je sales pagina's te verhogen.

4 - Landingpagina's

Een Google Ads advertentie wordt niet gekoppeld aan de home pagina van je website of winkel. Het resultaat (meer conversies) is beter als de bezoeker op een landings pagina of product pagina terecht komt. Een landingspagina is een pagina speciaal gemaakt om zoveel mogelijk effect te hebben. Een pagina zonder afleidingen. Een pagina die moet leiden naar één doel. Het maken van de conversie.