Echte Meneer®

Twitter Facebook Linkedin Hart icon

Copyright © 2023 - Echte Meneer

Google Analytics, Online Marketing, SEO

In 5 stappen een Google Mijn Bedrijf-pagina

featured post image

Volg deze 5 stappen om een Google Mijn Bedrijf-pagina op te zetten.

1 – Meld je aan voor een Google Mijn Bedrijf-account

Om een Google Mijn Bedrijf-pagina te maken, moet je je aanmelden voor een Google Mijn Bedrijf-account. Ga naar https://www.google.com/business/ en klik op de knop “Nu beginnen”. Volg de aanwijzingen om je account aan te maken.

2 – Voeg je bedrijfsinformatie toe

Zodra je een Google Mijn Bedrijf-account hebt, kun je beginnen met het toevoegen van informatie over jouw bedrijf. Dit omvat je bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website en categorieën die jouw bedrijf beschrijven.

3 – Controleer jouw bedrijf

Nadat je je bedrijfsgegevens hebt ingevoerd, moet je je verifiëren of je de eigenaar van het bedrijf bent. Google stuurt je een ansichtkaart met een verificatiecode naar het adres dat je voor jouw bedrijf hebt opgegeven. Voer de verificatiecode in op je Google Mijn Bedrijf-account om het verificatieproces te voltooien.

4 – Foto’s en beschrijvingen toevoegen

Om je Google Mijn Bedrijf-pagina aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten, moet je foto’s en beschrijvingen van je bedrijf toevoegen. Dit kunnen foto’s van je producten of diensten zijn, maar ook een beschrijving van wat je bedrijf doet en wat het onderscheidt van concurrenten.

5 – Monitor en beheer de pagina

Nadat je jouw Google Mijn Bedrijf-pagina hebt ingesteld, is het belangrijk om deze regelmatig te controleren en te beheren. Dit omvat het reageren op beoordelingen van klanten en het zo nodig bijwerken van jouw bedrijfsinformatie.

Door deze stappen te volgen, kun je een Google Mijn Bedrijf-pagina instellen die je bedrijf nauwkeurig weergeeft en je helpt meer klanten aan te trekken.