Echte Meneer®

Twitter Facebook Linkedin Hart icon

Copyright © 2023 - Echte Meneer

Plugins, Wordpress-blog

Online bestellingen voor pizza of sushi restaurant

featured post image

Je kunt als restaurant ondernemer je zaak eenvoudig opwaarderen met een online bestelsysteem. Een gemakkelijk in te richten systeem en perfect voor elk take away restaurant. Een systeem waarmee klanten een bestelling kunnen plaatsen en de bezorging kunnen regelen. Tevens kunnen ze via het systeem een tafelreservering doen.

YouTube video

1) Van wie is het systeem?

Het systeem is van GloriaFood en kan met een WordPress plugin gekoppeld worden aan je eigen website.

2) Hoe werkt het?

Je maakt op de website van GloriaFood een uitgebreid restaurant profiel aan met al je menu items, voorziet die van prijzen en foto’s van de gerechten. Tevens vul je in wat je openingstijden zijn, wanneer mensen kunnen bestellen, hoe lang de bezorging gaat duren en in welke gebieden je bezorging aan biedt. Het systeem is erg flexibel en laat zich helemaal kneden met de informatie die je invult.

Naast de bezorg functie kun je ook een tafel reservering functie toevoegen. Klanten kunnen dan online een tafelreservering maken.

3) Koppeling met website

Uiteindelijk genereert het systeem 2 knoppen die je kunt plaatsen op je website. Eén waarop je klikt als je een online bestelling wil doen als klant en de andere knop om een tafelreservering te doen. Als je op de knop klikt opent zich de GloriaFood interface op je website.

knoppen online bestellen

4) Notificatie van bestellingen

GloriaFood heeft ook een App (Ios en Android) die je op je smartphone of Ipad kunt installeren. Bij nieuwe bestellingen komt er een melding en je kunt via de App allerlei functies bekijken en ook bestellingen voor akkoord geven.

5) Koppeling met Facebook

Je kunt ook je bedrijfspagina op Facebook koppelen aan het online bestelsysteem. Vooral handig als je geen eigen website hebt, maar ook goed als extra verkooppunt. Per slot van rekening zitten erg veel mensen op facebook en kun je zo veel extra omzet genereren.

6) Ten slotte en conclusie

Heb zelf het GloriaFood systeem uitgetest op een demo website en het werkt allemaal heel erg soepel en is zeer flexibel. Daarnaast is het gratis en dus in ieders budget. Heb je interesse in dit gratis Online Food bestelsysteem en wil je hier snel mee aan de slag stuur dan een mail naar Echte Meneer.