home

Blog

chat_bubble_outline

Contact

WordPress websites

WooCommerce webshops

SEO & Zoekmachines

Online Marketing

Google Ads Campagnes

Echte Meneer - SEO & Zoekmachines

Focus and Simplicity

1 - Wat is SEO en waarom is SEO belangrijk?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Google bezoekt jouw site en geeft het op basis van een slim algorithme een bepaalde ranking. Google kijkt naar meer dan 200 factoren. Met het goed toepassen van SEO zal Google je hoger plaatsen in de ranking.
Met SEO verbeteren we dus de ranking, ben je beter zichtbaar en verhogen we de kans dat er ook daadwerkelijk doorgeklikt wordt (verhoging CTR) naar je website of webwinkel.
Je krijgt niet alleen meer bezoekers, maar ook klanten die echt geinteresseerd zijn. Wil je echt effectief online aanwezig zijn als bedrijf dan is SEO een must.

SEO visualwoocommerce ninja

2 - Wat is een SEO traject?

Een SEO traject is een stappenplan waarin we starten met de analyse, vervolgens aanpassingen doorvoeren en de resultaten monitoren en bijsturen.
We kijken in de analyse o.a. naar de prestaties per pagina, de CTR (Click Trough Rate), het resultaat van keywords, we kijken waar het bezoekersverkeer vandaan komt, checken in- en uitgaande links en we doen een analyse van de content.
Na de analyse en rapportage van de begin situatie voeren we de aanpassingen door en meten de resultaten over de nieuwe periode.

3 - Voor wie is het traject ontwikkeld?

Onze SEO trajecten zijn ontwikkeld voor websites en webshops die niet goed zichtbaar zijn, te laag scoren in de Google ranking. Voor kleine en middelgrote websites (MKB) die meer business willen halen uit hun website en voor webshops die zien dat veel bezoekers twijfelen en niet tot koop overgaan.