Echte Meneer®

Twitter Facebook Linkedin Hart icon

Copyright © 2023 - Echte Meneer

Webshop, WooCommerce, Wordpress-blog

Van fysieke winkel naar webwinkel

featured post image

Door de Corona pandemie hebben de winkels in de winkelstraten het extra moeilijk. Er zijn nauwelijks winkelende mensen en de omzetten zijn schrikbarend laag. Ondanks dat de huren en personeelskosten doorlopen zakken de verkopen in sommige winkels tot 30% en er zijn zelfs geluiden dat er helemaal niets meer verkocht wordt.

Webwinkels daarentegen hebben het super druk

Zij zijn de winnaars daar waar de winkels zonder een webshop maar mogen hopen dat ze het gaan redden. Hoe langer dit duurt, hoe meer winkels en ondernemers gedwongen zullen worden om te stoppen.

Heb je nog geen webshop dan is het nu toch echt tijd om je producten en diensten online te gaan verkopen. Maak de switch! Begin een webshop en overleef als bedrijf.

Transitie van een fysieke winkel naar een webwinkel

Zie je op tegen de gehele transitie van een fysieke winkel naar een webwinkel dan beloof ik dat dit mee zal vallen. Het hoeft niet duur te zijn, het kan snel op poten gezet worden en is door iedereen snel op te pakken.

Echte Meneer biedt een WooCommerce basis pakket aan waarmee je snel aan het verkopen bent.

Met het Woocommerce Basic pakket krijg je een volledig functionerende webshop met de WooCommerce plugin. Inclusief design en integratie van je huisstijl en logo en 3 maanden lang support en updates. Wij nemen natuurlijk alle zorgen uit handen! Je webshop is heel flexibel en klaar om te groeien.

Voor de mogelijkheden zie onze pagina “Zorgeloos starten met je webshop!”.