Webdesign

Vernieuwend en functioneel

Je huidige website is gedateerd en toe aan een nieuwe frisse uitstraling. Je wilt een moderne professionele website die snel laad en een systeem waarin je de website gemakkelijk zelf kunt bijhouden.

 

Wij combineren professioneel webdesign (schoonheid), techniek (nerdy) en marketing zodat we je website goed kunnen neerzetten. We kunnen goed luisteren, zijn gepassioneerd over wat we maken en op de hoogte van alle nieuwe WordPress ontwikkelingen. Of je nu een standaard WordPress site wil of meer een custom benadering.

Het proces

We zullen je aan het begin van het project o.a. vragen om een aantal sites te noemen die je mooi, aantrekkelijk en goed vind. We vragen naar kleuren, gebruik van tekst en vlakken om zo een beeld te krijgen van wat je aanspreekt. Daarnaast zal er duidelijkheid moeten zijn over de structuur, de indeling, het menu van je site.

Content

Het schrijven van goede content is een vak op zich. Wij werken samen met goede tekstschrijvers die dit goed kunnen invullen voor je.

Daarnaast kan nieuw fotomateriaal of video beelden bijdragen aan het design van de nieuwe website.

 

Bij Echte Meneer hoef je niet apart te gaan zoeken naar oplossingen, wij schakelen in wat nodig is om je nieuwe website op te bouwen.

Responsive

We zorgen er natuurlijk voor dat je site goed zichtbaar is op alle devices. Dus op desktop, tablet en mobiele weergave. De meeste WordPress thema's zijn al volledig responsive, zoniet dan passen wij dit aan met wat custom code.

Wettelijke eisen

Wist je dat .. indien er sprake is van geld transacties via je website dan dien je een SSL certificaat te hebben. Heb je een contactformulier of andere formulieren waarmee je gegevens verzameld, dan dien je een zgn. privacy statement te plaatsen. Maak je gebruik van leveringsvoorwaarden dan moeten deze op de website beschikbaar zijn. Daarnaast dien je het k.v.k. nummer en BTW nummer te vermelden.  Ben je zzp-er dan raad ik je aan om je BTW nummer niet te vermelden.

 

Het niet in orde zijn van bovenstaande kan leiden tot hoge boetes.

© Copyright 2017 Echte Meneer - KVK 68680066 - Privacy verklaring