home

Blog

chat_bubble_outline

Contact

WordPress websites

WooCommerce webshops

SEO & Zoekmachines

Online Marketing

Google Ads Campagnes

Echte Meneer -
WooCommerce Webshops

Focus and Simplicity

1 - Waarom we kiezen voor WooCommerce

Online winkelen is nog nooit zo populair geweest. Het gaat bij online winkelen om eenvoud, gemak en een unieke beleving. We kijken daarom bij het opzetten van een webshop goed naar de structuur en de sfeer die de webshop moet hebben. Van bezoekers klanten maken, daar gaat het om!

WooCommerce is de plugin die van WordPress een webshop maakt. Ben je thuis in WordPress dan is WooCommerce snel te leren. WooCommerce kent een grote ondersteunende gebruikers community en er worden voortdurend plugins ontwikkeld die WooCommerce meer functionaliteit geven. Je kunt dus klein starten en eenvoudig opschalen.

woocommerce ninja

2 - WooCommerce Rapportages

WooCoomerce genereert standaard een aantal rapportages die je kunt terugvinden in je dashboard. Zo zie je snel hoe de verkopen zicht ontwikkelen en houd je grip op je voorraad. Ook zaken als verkopen per product of omzet per categorie is via de rapportage in te zien.


woocommerce rapportage

3 - Woocommerce en SEO

Door de combinatie met WordPress is WooCommerce erg geschikt voor SEO. En SEO is weer noodzakelijk om goed vindbaar te zijn via zoekmachines als Google. Zeker voor een webshop. En je kunt met je eigen webshop ook gaan bloggen om nog meer bezoekers naar je toe te trekken.

4 - De kosten

De plugin WooCommerce is gratis te downloaden. Voor een goed functionerende webshop zul je nog een aantal addons willen hebben. Denk aan een plugin als Mollie (om betalingen te stroomlijnen) of Woocommerce PDF Invoiches & Packing slips (factuur en pakbon). Neem voor een goede start en een solide inrichting van uw webshop contact met ons op. Wij nemen natuurlijk alle zorgen uit handen!

5 - WooCommerce & Betalingen

Je hebt voor het stroomlijnen van de betalingen een zakelijke bankrekening en een betaalprovider nodig. Mollie is een goede keuze voor de betaalprovider en kan op een eenvoudige wijze gekoppeld worden aan WooCommerce. Je betaalt alleen een vast bedrag per transactie. Voor betalingen via iDEAL is dit momenteel € 0,29 per transactie.

6 - WooCommerce & Hosting

Goede hosting is altijd zeer belangrijk, maar bij webshops misschien nog wel extra belangrijk! Zeker als je dagelijks een groot aantal klanten op bezoek krijgt wil je dat de website snel en vlekkeloos werkt. Een z.g.n. managed hosting is dan de beste oplossing. De technische kant van je webshop wordt dan geregeld, incl. alle updates, en je hoeft je alleen bezig te houden met het runnen van je webshop.