home

Blog

chat_bubble_outline

Contact

WordPress websites

WooCommerce webshops

SEO & Zoekmachines

Online Marketing

Google Ads Campagnes

Echte Meneer - WordPress websites

Focus and Simplicity

1 - We maken onderscheidende websites in WordPress

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Maatwerk WordPress websites.
We ontwerpen en bouwen vanuit een strategisch concept. Een professionele uitstraling en een unieke beleving zijn hierbij onze speerpunten.

De keuze voor WordPress is eenvoudig. 75% van alle websites met een CMS (Content Management Systeem) draaien op WordPress. WordPress is veelzijdig en zeer geschikt voor zakelijke websites, webwinkels, blogs, portfolio sites en ga zo maar door.


Effectiever online? Zie onze Online Marketing pagina.

2 - De focus op conversie

Websites zijn niet alleen een mooi visitekaartje, maar veel meer een 'tool' om je business te laten groeien. Bij elk nieuw ontwerp van een website of webwinkel ligt onze focus op het maken van de conversie. Het creƫren van de juiste verbinding met je doelgroep.

3 - Dit doen we voor ...

Bedrijven, instellingen, non-profit organisaties, MKB ondernemingen, creatieve ondernemers, reclame- en marketing bureaus.

4 - We hebben ruime ervaring in ...

Het ontwikkelen van meertalige websites (WPML/Polylang), Membership platforms, WooCommerce webshops, Recruitement websites, Reizen platforms, Fotografie websites, Digital Signage en Maatwerk websites.

5 - We worden enthousiast van ...

Enthousiaste klanten, behaalde doelen, mooie vormgeving, typografie, fotografie, slimme innovatieve oplossingen, werken met Google Analytics, Google Optimizer, Google Tagmanager en het schrijven van code die werkt!

6 - Onderhoud, support en veiligheid

WordPress is tegenwoordig een stabiel product, maar blijft kwetsbaar voor hacks. Belangrijk is dat je WordPress site goed ingericht en onderhouden wordt. Wij leveren een onderhoudspakket waarin wij deze zorg uit handen nemen. Wij zorgen dat je site met de laatste versies draait en dat er regelmatig een backup gemaakt wordt. Tevens richten we de back-end dusdanig in dat een hack wel erg moeilijk wordt. Daarnaast geven we advies en richtlijnen hoe je een bestaande WordPress installatie stabieler en duurzamer kunt maken.